T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MALATYA / YEŞİLYURT - Görgü Ortaokulu

Covit 19 tedbirleri

Öğrencilerin, öğretmenlerin, velilerin ve okul personelinin sağlığının tüm konulardan daha öncelikli olduğunun bilinciyle;

 "Covid-19 salgınına karşı okulumuzda alınması gereken tedbirler bakanlığımızın belirlemiş olduğu "Salgın Yönetimi Çalışma  Rehberi ve Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ,Enfeksiyon Önleme Ve Kontrol Klavuzu" doğrultusunda Öğrencilerimizin, okula geliş-gidişinde, okulda olduğu anlarda temas ettiği her alanı ve herkesi düşünerek çalışmamızı detaylandırdık. Velilerimizin evlerde alabilecekleri önlemleri de sürece dahil ederek okulumuzu 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılına Hazır hale getirdik.

Her alan için özenle çalışıp ayrı ayrı önlem maddeleri oluşturuldu. "Servis araçları, okul girişleri, sınıfların içleri, diğer derslik alanlarımız,  tuvaletler, bahçemiz ve açık alanlar, ortak kullanım alanları, laboratuvarlar, kütüphane, spor salonu, öğretmenler odası gibi okuldaki her fiziki ortamımıza özel tedbirlerimizi hazırladık ve uygulayacağız. Okulumuza gelecek personelimiz, ziyaretçilerimiz, velilerimiz bu kurallar dahilinde gelebilecek. Bütün öğrencilere ve çalışanlara  virüsün yayılması ve virüsten korunma konusunda eğitimler verilecektir.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.08.2020 - Güncelleme: 11.10.2021 09:44 - Görüntülenme: 469
  Beğen | 26  kişi beğendi